Nyheter

Rabatt på utbildning, certifiering och re-certifiering

Du som går SSF:s utbildning ”Behörig Ingenjör Inbrottslarm” eller ”Behörig Ingenjör CCTV” och certifierar dig hos SBSC får 30 % rabatt på SSF:s utbildning samt på SBSC:s certifiering. Vid re-certifiering hos SBSC får du 35 % rabatt på utbildningen hos SSF.


Utbildningarna vänder sig till installatörer och projektörer hos anläggningsfirmor, säkerhetskonsulter m fl.

Fr.o.m. den 1 januari 2023 höjs priserna på SSF:s utbildningar men bokar du innan årsskiftet tar du del av det nuvarande priset även om du genomför utbildningen under 2023.

Varför utbilda sig hos SSF och certifiera dig hos SBSC?

  • Du kan välja att gå utbildningen i ett fysiskt klassrum eller digitalt
  • Du får ett fördelaktigt pris på normer & regler
  • Utbildningarna har ett pedagogiskt upplägg som varvar föreläsningar, case och övningar
  • SSF har den senaste erfarenheten och har utbildat i över 50 år
  • SBSC är Nordens ledande certifieringsorgan inom brand och säkerhet
  • SBSC erbjuder examination på ett stort antal orter i Sverige.
  • Certifieringen öppnar upp för ökade karriärmöjligheter.
  • Vi hjälper dig med marknadsföringen. På sbsc.se kan du presentera ditt företag med text och logotyp samt enkelt dela information om giltiga certifikat med dina kunder.

SSF Behörig Ingenjör – Kamerabevakningssystem CCTV

Ett certifikat enligt SSF 1062 Behörig ingenjör – Kamerabevakningssystem CCTV intygar att du har den kunskap som krävs och uppfyller de krav som finns på grundutbildning, praktisk erfarenhet och fackkunskap inom CCTV-området. Det bevisar även att du har rätt kunskaper för att projektera och installera på rätt sätt.

Utbildningen Behörig ingenjör – Kamerabevakning CCTV ger dig kunskaper du behöver för att kunna projektera och installera på rätt sätt.

På 3,5 dagar lär du dig om de lagar som styr kamerabevakning och normen för kamerabevakning (SSF 1060) som du behöver inför certifieringen.

Bli en säkerhetsleverantör att lita på och få ett försprång mot konkurrenterna – i säkerhetsbranschen är kunskap och trygghet en nyckelfråga.

OBS! Notera att utbildningen passar både för dig som ska certifiera dig för första gången och för dig som ska re-certifiera dig.

Läs mer om certifieringen: Behörig ingenjör – Kamerabevakningssystem CCTV
Läs mer och boka utbildning hos SSF: Behörig Ingenjör – Kamerabevakningssystem CCTV (för certifiering och re-certifiering)

SSF Behörig Ingenjör – Inbrottslarm

För att en inbrottslarmanläggning ska utföras på ett säkert och tillförlitligt sätt, krävs det att den installeras av en anläggarfirma med rätt kompetens hos sin personal.

Ett certifikat enligt SSF 1016 Behörig ingenjör inbrottslarm intygar att du har den kunskap som krävs. Det visar också att du uppfyller de krav som finns på grundutbildning, praktisk erfarenhet och fackkunskap inom inbrottslarmsområdet.

Utbildningen Behörig ingenjör – Inbrottslarm ger dig fördjupad kunskap inom projektering och installation av larm.

Under 3,5 dagar får du lära dig om allt från riskanalys, skyddsplanering och larmlagen till matematik, ellära och normer. Föreläsningar varvas med case och övningar. Du får även tillgång till sammanfattande dokumentation och övningsuppgifter inför certifieringen.

Utbildningen ger dig rätt kunskap för att analysera risker och se källor för, samt förebygga, obefogade larm. Du får lära dig att tillämpa regler gällande projektering och installation av inbrottslarm så att dina kunder kan känna sig säkra på att allt utförts på rätt sätt.

Läs mer om certifieringen: Behörig ingenjör – Inbrottslarm
Läs mer och boka utbildning hos SSF: Behörig ingenjör inbrottslarm (för certifiering*)
Läs mer och boka utbildning hos SSF: Behörig ingenjör inbrottslarm (för re-certifiering*)

* För dig som ska re-certifiera dig – om datumen för re-certifieringsutbildningen inte passar har du även möjlighet att gå utbildningen för certifiering och få 35% rabatt.

Vid frågor som rör utbildningen, vänligen kontakta Stöldskyddsföreningen.

Rabatterna gäller utbildningsavgiften hos SSF och ansökningsavgiften hos SBSC vid nyansökan av certifiering och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabattkoden till ansökningsavgiften hos SBSC kommer via mejl från SSF när du bokat utbildningen. Använd koden när du bokar certifiering i kundportalen. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.