Nyheter

SSF erbjuder smidigt företagsabonnemang

Stöldskyddsföreningen erbjuder nu ett nytt upplägg för företag med flera användare som är i behov av innehållet i SSF:s normer.

SSF normer

Genom att teckna ett företagsabonnemang ges företag själva möjlighet att bestämma hur många som ska ha tillgång till normerna och enkelt ändra behörighet själva.

– Vi vill att så många som möjligt inom en verksamhet ska kunna ta del av våra normer och hoppas att vårt nya företagsabonnemang möjliggör att fler, på ett enkelt sätt, får tillgång till normerna, säger Staffan Augustsson Frenning, förlags- och försäljningsansvarig hos SSF och berättar om några av fördelarna med ett företagsabonnemang:

– Genom att integrera normerna direkt i företagets egna system får man en smidig tillgång och arbetsprocessen blir därmed effektivare. Företaget får en samlingsfaktura för alla användare och på så vis minskas administrationen. Man får även en reglerad rätt att kopiera delar av normerna för till exempel internutbildningar eller upphandlingar och vattenstämpeln på normer kopplas till företaget istället för till personer. Givetvis ingår även nya och reviderade normer fortsättningsvis kostnadsfritt, berättar han.

Staffan är noga med att betona att detta upplägg är en övergångslösning för att möta det sen väldigt många år efterfrågade företagsabonnemanget.

– Detta pragmatiska upplägg valde jag och min kollega Sarah Nilsson att ta fram då vi ansåg att våra kunder väntat allt för länge nu. Men parallellt med detta arbetar vi nu även med att byta ut vårt befintliga abonnemangssystem så vi framöver kan erbjuda en ännu bättre och smidigare lösning. I det arbetet tar vi mer än gärna emot tankar och önskemål om vad vi bör utveckla och erbjuda. Den som vill bidra i det arbetet är i så fall varmt välkomna att mejla till [email protected].

Om man vill skaffa ett företagsabonnemang – hur gör man då?

– Antingen tar man kontakt med mig direkt eller så fyller man i ett formulär som finns på vår hemsida under normer på företagssidan, avslutar Staffan.

Här hittar du sidan med intresseanmälan för företagsabonnemang.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.