Jobba hos oss

Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering är Nordens ledande certifieringsorgan inom brand- och säkerhetsområdet. Som arbetsplats är vi ett team med många intressanta arbetsområden.

Här hos oss arbetar cirka 25 personer som bland annat certifieringsingenjörer, revisorer, handläggare och koordinatorer. Vi har även tjänster inom ekonomi, HR, rådgivning, kommunikation och marknadsföring. Vår verksamhet ligger i trevliga lokaler på Södermalm i centrala Stockholm.

Lediga tjänster

  • Handläggare personcertifiering. SBSC söker handläggare personcertifiering. Tjänsten är ett vikariat på inledningsvis 1 år med start 1 oktober. Läs mer och ansök om tjänsten här.
  • Revisor Brandområdet. Just nu ser vi ett behov av att utöka med en revisor med allmän kompetens inom brandområdet. Ytterligare kompetens inom sprinkler- och gassläcksystem är meriterande. Känner du att det kan vara något för dig så skicka gärna ett mejl till [email protected].

Spontanansökan

Hittar du ingen utannonserat jobb som passar din profil är du alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan. Vi stämmer regelbundet av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och hör av oss om vi hittar en passande tjänst.

Välkommen med din spontanansökan till [email protected].

Förmåner

Som medarbetare hos oss omfattas du av försäkringsbranschens kollektivavtal och tjänstepensionsavtal samt omfattas även av vår sjukvårdsförsäkring.

Friskvårdsbidrag är en självklarhet och vi arbetar kontinuerlig med vidareutveckling genom utbildning både internt och externt.

För att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid har vi flexibla arbetstider och distansarbete är välkommet i den mån verksamhetens behov tillåter.

Att arbeta på SBSC

Läs intervjun med Mattias Hopkins och John Lindvall, certifieringsingenjörer på SBSC, om deras syn på SBSC som arbetsplats.

Läs intervjun här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.