Guider

Leverantörskedjan – en utmaning för den digitala säkerheten

En stor utmaning som många företag och organisationer står inför idag är att få kontroll på cybersäkerheten i leverantörskedjan. Det är inte ovanligt att underleverantörer utgör en riskfaktor då de ofta har en, eller ibland flera, vägar in till er.

Om en av dina leverantörer skulle drabbas av en cyberattack eller en incident kan det få stora konsekvenser även för din verksamhet. Det kan till exempel handla om uteblivna leveranser eller andra allvarliga säkerhetsincidenter – många cyberattacker som ägt rum den senaste tiden har spridits just via/genom leverantörskedjan.

Mobilskärn, datorskärm och laptop i lila toner.

I dagens digitaliserade samhälle där vi är uppkopplade till varandra som aldrig förr blir det därför särskilt viktigt att ALLA har bra koll på cybersäkerheten.

”Två tredjedelar av alla inrapporterade incidenter hos samhällsviktiga verksamheter har sitt ursprung i en leverantörskedja.”

OneMore Secure tillhandahåller en onlinetjänst som säkrar upp leverantörskedjan genom att automatisera uppföljningar och kontroller av era leverantörers cyberhygien under hela avtalstiden. Som kund hos SBSC får du 20 % rabatt på tjänsten.

Genom automatiserade uppföljningar och kontroller av era leverantörer får ni kontroll över leverantörernas systematiska arbete med cybersäkerhet och ser om de presterar enligt era krav och avtal över tid.

OneMore Secures tjänst ger er kontroll över er och era leverantörers cyberhygien idag, och stöttar er i hur ni kan göra för att öka er förmåga, vilket i sin tur kommer öka er motståndskraft och kontinuitet i den digitala vardagen.

Vill du veta mer?

Kontakta OneMore Secure här.

Kontakt

Contact image

Mårten Wallén

Verkställande Direktör

Bli kontaktad

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter, vi återkommer så snart vi kan.

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.