Nyheter

Kunskap om säkerhetsskyddade upphandlingar ger certifierade leverantörer konkurrenskraft

Missade du SBSC:s webinarium om hur du når framgång i upphandlingar som SBSC-certifierad? Nu får du en ny chans att lära dig påverka kommande upphandlingar, att få längre avtal och ökad lönsamhet i din affär. SBSC erbjuder våra certifierade kunder ett givande webbinarium med fokus på säkerhetsskydd, säkerhetsskyddad upphandling och certifiering.

2019 trädde en ny säkerhetsskyddslagstiftning i kraft och med det har Sverige fått en modern och omfattande lag som även gäller för upphandlingar där det förekommer säkerhetsskyddade uppgifter. Den nya lagstiftningen innehåller många nyheter och behovet av säkerhetsskydd ökar, så även antalet säkerhetsskyddade upphandlingar.

SBSC tror att en ökad kunskap om säkerhetsskyddade upphandlingar kommer att ge våra certifierade leverantörer ett försprång vilket i förlängningen resulterar i ett tryggare samhälle. Därför erbjuder SBSC alla sina kunder utbildning i webinarieform om säkerhetsskyddad upphandling, SUA.

Innehållet är framtaget för SBSC:s kunder och riktar sig till dig som är ansvarig för, eller kommer att ansvara för, säkerhetsskyddade upphandlingar mot offentlig sektor.

Läs mer och anmäl dig till vårt webbinarium.  Nästa tillfälle ges den 12 mars. Anmäl dig idag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.