Nyheter

Utbildning i verksamhetsledning för SBSC:s kunder

För en certifierad anläggar- eller besiktningsfirma finns höga förväntningar hos kunder och samarbetspartners. En brand- eller säkerhetsanläggning ska fungera även i de lägen då andra system fallerar. Detta ställer höga krav på firman och dess personal. Till sin hjälp för att klara de krav som finns, få nöjdare kunder, fungerande anläggningar och att arbeta på ett systematiskt och strukturerat sätt behöver firman bland annat ha rutiner i ett kvalitets- eller verksamhetsledningssystem.

Är du ansvarig för kvalitets- eller verksamhetsledningssystemet vid en anläggarfirma eller besiktningsfirma certifierade av SBSC och missade att anmäla dig till utbildningen i verksamhetsledning? I höst har du en ny chans.

Nu erbjuder SBSC återigen certifierade kunder en utbildning med fokus på de krav på kvalitets- eller verksamhetsledningssystem som ställs i normer på brand- och säkerhetsområdet. Tillsammans med BTC Brandtekniskt Center erbjuder SBSC en utbildning med fokus på de krav på kvalitets- eller verksamhetsledningssystem som ställs i normer på brand- och säkerhetsområdet. Utbildningen ger kvalitetsansvarig den grundläggande kompetens som krävs enligt normerna.

– För den som inte tidigare arbetat med kvalitets- och verksamhetsledningssystem är det många krav att uppfylla. Det kan vara svårt att förstå hur firman ska använda sig av ledningssystem för att höja kvaliteten på verksamheten och det hoppas jag att denna utbildning kan förklara och ge exempel på, säger Pär Lindskog på BTC.

Utbildningen ger dig som kvalitetsansvarig eller blivande kvalitetsansvarig den grundläggande kompetens som krävs enligt normerna. Tyngdpunkten ligger i att förstå nyttan med ett verksamhetsledningssystem och hur företaget genom att ha tydliga och bra rutiner ständigt kan utvecklas på ett effektivt sätt.

Läs mer och boka din plats här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.

This site is registered on wpml.org as a development site.