Upphandling av brand- och säkerhetslösningar för dig inom offentlig sektor

Som certifieringsorgan av brand- och säkerhetslösningar jobbar vi för att myndigheter aktivt ska välja SBSC-certifierade leverantörer vid offentlig upphandling. Vi är övertygade om att produkter och tjänster från leverantörer som genomgått en tredjepartskontroll håller högre kvalitet och är ett bättre val än sådana som inte kontrolleras.

På den här sidan hittar du som arbetar inom offentlig sektor stöd och hjälp i hur du går tillväga för att upphandla SBSC-certifierade lösningar. I samarbete med AreaChica gör vi det enkelt för dig som upphandlar att hitta SBSC-certifierade leverantörer och sköta upphandlingen på ett smidigt sätt i ett och samma system.

Se vår filmserie i samarbete med upphandlingsexpert Magnus Josephson där han förklarar vikten av att välja certifierat och hur ni ska agera. Det går även bra att kontakta oss för rådgivning.

SBSC:s magasin Certifierad

Mer om SBSC i Magasinet Certifierad:

I magasinet Certifierad presenterar vi våra certifieringar inom brand och säkerhet, hur certifiering kan användas vid upphandling och hur certifierade brand- och säkerhetslösningar bidrar till att skapa en tryggare värld.

Läs magasinet Certifierad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.