Nyheter

SBSC på Upphandlingsdagarna för att sprida nyttan med certifiering

Den 15–16 januari ställde SBSC ut på Upphandlingsdagarna i Kistamässan utanför Stockholm. I montern informerade SBSC upphandlare och inköpare från hela landet om hur certifierade säkerhetsleverantörer och produkter inom brand- och säkerhetsområdet skapar trygghet och kan underlätta upphandlingsprocessen.

Som kunskapspartner på Upphandlingsdagarna ansvarade även SBSC för seminariespåret om säkerhet där bland annat SBSC tillsammans med anbudsspecialisten Magnus Josephson informerade om hur man kan använda certifiering och märkning vid inköp och upphandlingar inom brand- och säkerhetsområdet.

Tillsammans med Stöldskyddsföreningen presenterade SBSC den nya cybersäkerhetsnormen SSF 1101 och certifieringen Cybersäkerhet BAS för att stärka informationssäkerheten i små och medelstora företag. SBSC informerade även om hur normen ger upphandlare möjlighet att ställa tydliga och enkla krav på it-säkerhet inom alla områden.

– Genom att delta på Upphandlingsdagarna hoppas vi ge mervärde till våra kunder när vi sprider nyttan med certifiering till upphandlare och inköpare av brand- och säkerhetslösningar, säger Mårten Wallén, vd på SBSC.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.

This site is registered on wpml.org as a development site.