Nyheter

Nu har SBSC examinationer på plats även i Malmö, Göteborg och Umeå

Nu erbjuder vi examinationer för personcertifiering i Stockholm, Malmö, Göteborg och Umeå. I samarbete med Lexicon kommer vi att kunna erbjuda examinationer på femton olika platser i landet för att underlätta för våra kunder.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra kunder examinationer på, eller i närheten av hemorten. Målsättningen är att ingen kund ska behöva lägga mycket tid och resurser på att ta sig till en examinationsplats långt ifrån arbetsplatsen eller hemmet. För våra kunder innebär det förhoppningsvis att de kan spara både tid och pengar, säger Mårten Wallén, VD för SBSC.

Lexicon är Sveriges största kompetensutvecklare för företag och står för lokalerna och testvakter. Systemet för examination följer SBSC:s krav oavsett var i Sverige testet inför personcertifiering äger rum.

– Vi utbildar och kvalificerar testvakter på övriga orter och satsar på att finnas på ett femtontal orter i slutet av året, berättar Mattias Nettarp, teamledare för Personcertifiering vid SBSC.

För den som vill examinera sig för personcertifiering i Stockholm är det fortsatt SBSC:s lokaler på Tegeluddsvägen 100 som gäller.

Läs mer om personcertifiering här

 

Kontaktinformation

Mattias Nettarp, Teamledare – Personcertifiering
Tel: 08 409 536 02
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.

This site is registered on wpml.org as a development site.