Nyheter

Möt SBSC och SSF på Sectech-mässan 27-28 oktober

Kom och prata certifiering och ta en kaffe med medarbetare från SBSC i vår monter 04:15 på Sectechmässan den 27-28 oktober.

Under båda dagarna finns medarbetare från SBSC på plats för att diskutera certifiering inom brand- och säkerhetsområdet. Kl 14.00 båda dagarna har vi besök av Maria Dahlstedt, Programansvarig SSF som berättar mer om utbildningar för Behörig ingenjör CCTV och Inbrottslarm.

Om mässan
Sectech arrangeras på Stockholmsmässan, 9 km söder om Stockholm city. Sectech etablerades 2001 och är en mötesplats för dem som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning. Mässan består av utställning, seminarier och en säkerhetsbankett med fackfolk från hela Norden. Hit kommer tillverkare, distributörer, integratörer och installatörer. Bland besökarna märks också konsulter, representanter från slutkundssidan, t ex säkerhetschefer, tekniska chefer och driftansvariga. I år kommer mässan att vara anpassad efter rådande restriktioner p g a Covid-19.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.

This site is registered on wpml.org as a development site.