Nyheter

Inbjudan: Informationsträff kring säkerhetsskyddad upphandling

Är du intresserad av att lära dig mer om säkerhetsskyddad upphandling och få insikter kring hur du kan stärka din affär?

Vi är glada att i samarbete med Stavenow advokatbyrå erbjuda våra certifierade leverantörer en givande heldagsträff med fokus på säkerhetsskydd, säkerhetsskyddad upphandling och certifiering.

Varför erbjuder vi er detta?

Den 1 april 2019 trädde en ny säkerhetsskyddslagstiftning i kraft och med det har Sverige fått en modern och omfattande lag som även gäller för upphandlingar där det förekommer säkerhetsskyddade uppgifter. Den nya lagstiftningen innehåller många nyheter och behovet av säkerhetsskydd ökar, så även antalet säkerhetsskyddade upphandlingar.

Vi tror att en ökad kunskap om säkerhetsskyddade upphandlingar kommer ge dig som certifierad leverantör ett försprång vilket i förlängningen resulterar i ett tryggare samhälle.

Syfte med informationsträffen

Syftet med dagen är att du som certifierad leverantör ska få kännedom om vad som kan ge dig störst fördelar i säkerhetsskyddade upphandlingar.

Vårt mål är att du vid dagens slut har fått nya insikter som krävs för att:

  • Nå framgång i fler upphandlingar tack vare att du är certifierad.
  • Påverka kommande upphandlingar på rätt sätt.
  • Få längre avtal och ökad lönsamhet i din affär med offentlig sektor.

Ledare

Informationsträffen leds av Max Thimmig och Christoffer Stavenow som har skrivit boken Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik. Stavenow advokatbyrå är specialister på offentlig upphandling och är mycket erfarna inom området. De har bland annat utbildat Länsstyrelsen, en av tillsynsmyndigheterna när det kommer till säkerhetsskydd, i säkerhetsskyddad upphandling.

För vem passar informationsträffen?

Innehållet är framtaget för SBSC:s leverantörer och riktar sig till dig som är ansvarig för, eller kommer att ansvara för, säkerhetsskyddade upphandlingar mot offentlig sektor.

Intresseanmälan och avbokning

Välkommen att göra en intresseanmälan. Eftersom vi har svårt att förutse händelseutvecklingen kring Covid-19 avvaktar vi med att boka upp lokaler. Så snart vi bokat in höstens datum meddelar vi detta. I det fall datumet inte passar dig är du då välkommen att avboka din plats. Deltagandet är kostnadsfritt.

Läs mer och anmäl intresse.

Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.