Nyheter

Inbjudan: Vinn fler offentliga upphandlingar som certifierad leverantör

Välkommen till en lärorik dag tillsammans med Magnus Josephson, en av Sveriges mest efterfrågade konsulter och föredragshållare inom offentlig upphandling.

Tycker du att det är svårt att vinna offentliga upphandlingar? Kan certifieringen ibland upplevas som ett hinder eftersom ditt anbud blir ”dyrare” än icke-certifierade leverantörers? Vill du öka lönsamheten i er offentliga affär? Då är detta ett gyllene tillfälle att se fram emot i höst!

Syfte

Syftet med dagen är att du ska få kännedom om vad som kan ge dig störst fördelar som certifierad leverantör i offentliga upphandlingar.

Du kommer steg för steg få all den kunskap du behöver om metoden som hjälper dig att:

  • Vinna fler upphandlingar tack vare att du är certifierad
  • Påverka de kommande upphandlingarna på rätt sätt enligt LOU
  • Få längre avtal och ökad lönsamhet i din affär med offentlig sektor
  • Börja vinna på kvalitet (slut på lägsta priskonkurrensen)
  • Fatta rätt strategiska beslut som ledande person

Ledare

Magnus Josephson är en av Sveriges mest efterfrågade konsulter och föredragshållare inom offentlig upphandling och affärer med offentlig sektor. Han är jurist och affärsrådgivare till över 400 företag och offentliga verksamheter som berörs av LOU sedan 25 år. Med kursen har han hjälpt kunder att vinna affärer för sammanlagt 18.5 miljarder kronor de senaste sex åren och har utbildat mer än 1 000 företag i tio länder.

För vem passar informationsträffen?

Dagen passar dig som arbetar strategiskt med offentliga upphandlingar hos en SBSC-certifierad leverantör. Vi tror att du är vd, försäljningschef, anbudsspecialist eller liknande och ser vikten av att kunna skriva vinnande anbud.

Informationsträffarna är tillgängliga för SBSC-leverantörer och kommer äga rum i Stockholm, Göteborg och Malmö under hösten.

Intresseanmälan och avbokning

Välkommen att göra en intresseanmälan. Eftersom vi har svårt att förutse händelseutvecklingen kring Covid-19 avvaktar vi med att boka upp lokaler. Så snart vi bokat in höstens datum meddelar vi detta. I det fall datumet inte passar dig är du då välkommen att avboka din plats. Deltagandet är kostnadsfritt.

Läs mer och anmäl intresse:
Malmö
Stockholm
Göteborg

Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.