Webinarium

Säkerhetsskyddad upphandling

Arbetar du inom offentlig sektor och vill lära dig mer om säkerhetsskyddad upphandling? Missa inte detta 30-minuters webbinarium med fokus på säkerhetsskydd, säkerhetsskyddad upphandling och certifiering.

Innehåll

Webinariet är uppdelat i tre olika delar:

Del 1: Säkerhetsskydd (ca. 10 min)
Del 2: Säkerhetsskyddad upphandling (ca. 10 min)
Del 3: Certifiering (ca. 10 min)

Ledare

Webbinariet hålls av advokaterna Max Thimmig och Christoffer Stavenow som har skrivit boken Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik.

Stavenow advokatbyrå är specialister på offentlig upphandling och är mycket erfarna inom området. De har bland annat utbildat Länsstyrelsen, en av tillsynsmyndigheterna när det kommer till säkerhetsskydd, i säkerhetsskyddad upphandling. Christoffer Stavenow är advokat och har tidigare bland annat arbetat på Nämnden för offentlig upphandling, Försvarsmaktens juridiska stab och Naturvårdsverket. Han anses vara en av Sveriges ledande advokater inom offentlig upphandling.

För vem passar informationen?

Innehållet är framtaget för dig som arbetar som med upphandling och/eller säkerhetsskydd på en myndighet, kommun, region eller ett kommunalt eller statligt bolag.

Vad behöver du?

Informationen är tillgänglig för alla kunskaps- och erfarenhetsnivåer. Ingen särskild förkunskap behövs. Webbinariet sker digitalt via verktyget Teams. Vi skickar ut en inloggningslänk några dagar innan webbinariet äger rum.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.