Webbinarium

SBSC och AreaChica bjuder in till seminarium

Välkommen till ett seminarium som vänder sig till såväl köpare som säljare av brand- och säkerhetslösningar. Vi presenterar det nya samarbetet mellan AreaChica och SBSC som ger förutsättningar för fler och mer träffsäkra kundkontakter.

Nu gör vi det enkelt – även för dig som inte är expert – att både upphandla och sälja tjänster inom brand och säkerhet. Vi gör det tillsammans med AreaChica.

Vi bjuder nu dig som är köpare eller leverantör inom brand- och säkerhetsområdet till ett fullmatat seminarium online den 2 oktober kl. 13.00-14.00. Seminariet riktar sig till offentliga och privata köpare som vill göra mer professionella och hållbara upphandlingar och till dig som SBSC-certifierad leverantör som på ett enkelt sätt vill lämna anbud till nya kunder.

Agenda

  • Ola Lindewald (Vd AreaChica) och Mårten Wallén (Vd SBSC) – presenterar erbjudandet för köpare och leverantör och hur vi tillsammans gör branschen bättre.
  • Emil Hambäck (AreaChica) – Så hjälper vi dig som köpare att göra professionella upphandlingar för både offentlig och privat sektor.
  • Johan Udden (Zenita) – Bättre upphandlingar ger bättre anbud. Vad är viktigt att tänka på vid konkurrensutsättning?
  • Magnus Josephson (Magnus Josephson AB) – Så skriver du vinnande upphandlingar och anbud!
  • Panel med frågor och fördjupade diskussioner.

Seminariet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen den 2:a oktober.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.