Mässa

Lösningar för Offentlig Sektor 2022

SBSC deltar i mässan och konferensen Lösningar för Offentlig Sektor 2022. Vi kommer att berätta mer om hur upphandlingar och inköp till offentlig sektor av SBSC-certifierade säkerhetsleverantörer bidrar till en hög säkerhet.

Om mässan
Lösningar för Offentlig Sektor 2022 är Sveriges största och mest kompletta mässa för dig som arbetar inom offentlig sektor. Här möter du +150 utställare och kan helt kostnadsfritt ta del av innovativa nyheter, 100-tals seminarier, aktiviteter, mingel, nätverkande och mycket mer. Gratis kompetensutveckling när den är som bäst.

Du kan dessutom ta del av en förstklassig konferens och lyssna till +200 talare  från Sveriges vassaste talaruppställning – hela eliten är på plats. Ett måste för dig som vill inspireras, utvecklas och fördjupa dig i din yrkesroll och i din verksamhet. Lösningar för Offentlig Sektor 2022 är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar inom offentlig sektor.

På Lösningar för Offentlig Sektor fokuseras på Digitalisering & Teknik, Upphandling, Finans & Ekonomistyrning, Ledarskap & Utbildning, Verksamhetsutveckling, e-Hälsa samt Trygga och Smarta Städer, Fastigheter och Kontor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad kring det senaste inom brand- och säkerhetscertifiering.